O nama

BOSS BAND na ovim prostorima djeluje već 20 godina. Svoje nastupe možemo zabilježiti diljem Lijepe Naše i u ostalim državama Europe. Tijekom svih godina postojanja, grupa odličnih i ambicioznih glazbenika stvorila je prepoznatljivu kvalitetu, zvuk i stil. Svoju ljubav prema glazbi rado dijelimo s publikom, mladencima, kolegama i ostalima. Također, možemo se pohvaliti suradnjom s mnogim poznatim glazbenicima naše glazbene estrade.

Energija


Sigurni smo u to što radimo te spojem mladosti i iskustva sve osjećaje i energiju s pozornice prenosimo direktno na publiku. Svaki nastup za nas predstavlja užitak i trudimo se prenijeti ga na vas!


Zvuk


Profesionalni instrumenti i razglas pomažu nam u reprodukciji kvalitetnog zvuka, ali se također većinu vremena posvećujemo uvježbavanju vokala i glasovnih sposobnosti pojedinaca kako bi svaka izvedba bila potpuna i ugodna za slušanje.


Izgled


Svaki nastup od nas traži kreativnost, inovativnost i zanimljivost pa tako za svaki ‘performance’ unaprijed dogovaramo styling. Garantiramo vam odličan vizualni dojam svojom urednošću, lightom i ponašanjem na sceni.


Ovo su samo neka imena s kojima dijelimo glazbeno iskustvo: Jacques Houdek, Massimo Savić, Zdravko Škender, Danijel Popović, Renata Kos, Ivica Pepelko, Rajko Suhodolčan, Gordana Ivanjek, Nano Prša, Sementa Rajhard, Adalbert Turner Juci, Kvartet Gubec, Kristina Iveković, Andrija Kos, Davorin Bogović, Mladen Hitrec i dr., kao prateći bend ili su isti bili naši suradnici i gosti na raznim eventima. BOSS BAND spaja mladost i iskustvo tvoreći novu sliku koja rezultira posebnom snažnom energijom i zadovoljnom publikom. Članovi benda su: Kruno Magaš, Luka Kosec, Angela Sinković, Mario Balaško, Darko Žunec i Danijel Kranjec.